Søg
0

Køkken Bornholm

Køkken, bad og garderobe finder du hos Fridolf

Leder du efter køkken på Bornholm? Hos Fridolf i Rønne har vi et stort Køkkencenter i direkte tilknytning til Byggecenteret, med udstilling af køkken, bad og garderobe fra Kvik. Inde i Byggecenteret finder du Build by Modulia, som er XL-BYGs egen køkken, bad og garderobe serie, produceret af et af Danmarks ældste køkkenbrands Modulia.

Levering og montering

Levering og montering

Når du køber køkken hos Fridolf, vælger du selv om du vil afhente på lageret eller få leveret direkte til døren. Skal det være ekstra nemt, sender vi vores montør ud til dig, så du ikke skal bekymre dig om montering af dit nye køkken.

Hvad enten du gør det selv, eller vælger den fulde pakke, så hjælper vi dig ordentligt i gang med dit projekt. Og har du spørgsmål undervejs, er du altid velkommen.

Kvik køkken, bad og garderobe

Kvik køkken, bad og garderobe

Vidste du, at det var Kvik der i 1999 introducerede begrebet samtalekøkken? Kvik blev grundlagt i Kibæk 1983 og blev baseret på sund fornuft, dyb respekt for kunden og ikke mindst en villighed til forandring. Kvik køkken, bad og garderobe tager udgangspunkt i kundens behov og krav til det moderne køkken.

Læs mere om Kvik køkken, bad og garderobe

Se åbningstider og find vej til din lokale Kvik forretning

Build by Modulia køkken og bad

Build by Modulia køkken og bad

Byg køkken eller bad efter dit eget hoved. Med Build by Modulia, er det let at få det som du vil have det og er du gør-det-selv typen, kan du vælge at samle-selv og spare penge. Build by Modulia er XL-BYGs egen køkkenserie, bygget af Modulia - et af landets største køkkenbrands.