Søg
0

Konto hos XL-BYG Fridolf

Rentefri konto med kredit

Hos XL-BYG Fridolf har du mulighed for at få oprettet en rentefri konto. Med kontoen følger et kundekort som du skal vise frem hver gang du handler. Du vælger selv om du vil have fakturaen med i hånden, eller om den skal sendes til din e-mail, men uanset hvad du vælger, sender vi først på måneden en opgørelse over dit samlede køb, så du helt enkelt kan følge med i hvor meget der er handlet på kontoen.

Ændring af betalingsbetingelser for privatkunder

Med virkning fra den 1. november 2013 ændrer vi betalingsbetingelserne for dine køb på konto hos os til at være 10 dage netto fra fakturadatoen. Du vil som hidtil modtage et kontoudtog umiddelbart efter månedsskiftet. På kontoudtoget vil du kunne se de fakturaer, der er forfaldne samt de fakturaer, hvor forfaldsdatoen endnu ikke er nået. Såfremt der ikke er nogen af delene, vil du ikke modtage noget kontoudtog.

Faktura og kontoudtog pr. mail

I lighed med dine fakturaer, så gælder det også for kontoudtoget at det er gratis, hvis du modtager det på e-mail. Hvis du modtager det med almindelig brevpost koster det 25,00 kroner pr. stk. 

Ønsker du at modtage kontoudtog fra os på e-mail, beder vi dig meddele os dette på fridolf@fridolf.dk, hvor du venligst bedes anføre dit kundenummer.

 

Kontokort

Kontokort

FRIDOLF tilbyder rentefri kredit i 10 dage ved oprettelse af konto. Fakturaer kan vi sende til dig pr. e-mail, og én gang månedligt, vil du modtage en opgørelse over hvad der er handlet på kontoen. Kortet kan bruges hos FRIDOLF i Rønne og Nexø.
XL-VIP kort

XL-VIP kort

XL-VIP kort udbydes til vores professionelle kunder. Med kortet på lommen, kan du hente materialer overalt i hele Danmark, på samme betingelser som dem du har indgået med FRIDOLF. En effektiv og flexibel løsning, der gør det muligt hurtigt at få leveret varer, uanset hvor i landet der arbejdes. Fakturaen modtager du naturligvis fra FRIDOLF som ellers.

Ansøg om konto

Ønsker du at oprette konto hos XL-BYG Fridolf, kan du finde ansøgningsskemaet her. Når du har udfyldt alle relevante oplysninger, beder vi dig aflevere det i bogholderiet i Byggecentret i Rønne, eller sende det til os på fridolf@fridolf.dk - Kontakt venligst bogholderiet hvis der er tale om oprettelse af XL-VIP kort.

For oprettelse af Projekt-Hjælp Konto, beder vi dig henvende dig i Rådgivningscentret i Rønne eller Nexø.