Søg
0

Udlejning der dækker hele øen

Udlejning nyt top billede

Udlejning af maskiner, lifte og meget mere

Hos XL-BYG Fridolf Udlejning kan du leje det materiel du mangler til dit næste projekt. Alt lige fra sømpistoler, gulvslibere, toiletvogne og meget mere. Uanset projektets størrelse, privat eller professionelt, bør man aldrig gå på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Det gør vi heller ikke. Og vi dækker hele Bornholm.

 

Maskinudlejning

Maskinudlejning

Skal du bruge større maskiner f.eks. til jordbearbejdning eller til vinduesmontering, kan du leje den hos XL-BYG Fridolf. Klik og se udvalget, der blandt andet består af minilæssere, motorbøre, minigravere m.m.

Klik her for at se mere om udlejning af maskiner

Kontor- og skurfaciliteter

Kontor- og skurfaciliteter

Hos XL-BYG Fridolf kan du leje kontorvogne og mandskabsvogne.

Klik her for at læse mere om udlejning af kontor- og skurfaciliteter

Liftudlejning

Liftudlejning

Udlejning af teleskoplifte og saxlifte i flere højder - helt op til 30 meter. Gør arbejdet i højden ordentligt og sikkert!

Klik her for at se mere om udlejning af lifte

Toiletfaciliteter

Toiletfaciliteter

Skal man, så skal man. Har du brug for et ekstra toilet, kan du leje det hos XL-BYG Fridolf. Lej en toilet- og badvogn til projektet i privaten, eller den helt store vogn med adskillige toiletter og pissoir til det større arrangement.

Klik her for at læse mere om udlejning af toiletfaciliteter

Materielcontainere

Materielcontainere

Vil det ikke være rart altid at have det rette materiel ved hånden? Med materielcontaineren kan du netop dét. Vi sørger for at den er fyldt med de produkter du skal bruge på din byggeplads - en nem og sikker løsning.

Klik her for at læse mere om udlejning af materielcontainer

Kontakt XL-BYG Fridolf Udlejning

Kontakt XL-BYG Fridolf Udlejning

Få et tilbud på leje af maskiner eller book det materiel du skal bruge allerede i dag! Find telefonnumre og e-mail adresser ved at klikke på linket neden for.

Klik her for at kontakte XL-BYG Fridolf Udlejning